Thursday, 18 October 2012

TABAHKAN HATI KU

SETELAH SEKIAN LAMA,,AKHIRNYA SHA KEMBALI MENULIS...
sha tulis tuk tenangkan hati sha sendiri...
skrg sha study da masuk akhir tahun..da tahun 4..

PRAKTICAL AT PEMBINAAN SMK SERI PERDANA
sha dapat praktical kat syarikat pembinaan pajar tuah..tu nama projek yg sha ditempatkan masa praktical..
wlupun sha agak serabut akhirnya sha berjaya lalui kehidupan kat kluang dgn tabah n gembira..




lepas final thun 3 sha terus gerak g cari bilik sewa kat kluang..my family teman masa ni...sha pergi terjah je tuk rumah sewa tu..berbekalkn number telefon bilik sewa yg dapt dr tenet sha g cari kat mana lokasi yg bnyk bilik sewa...







haaaa...ni la tempat yg sha dapat sewa bilik...sha sendiri xsangka yg sha mampu hidup kat atas rumah kedai...klun kte x cuba kte xtau kn kemampuan kte...hidup kat cni sgt mencabar n berdikari...sha basuh baju sendri..b4 ni slalu sgt guna mesin..ble pakai tgn tu la rasa sempot...sampai nk jemur baju pun da xlarat...

akak bilik sewa ni baik sgt...n roomate pun baik..nama die nisa dr kelantan...first kat ctu kakak tu ajar sha tentg tempat tu n nisa ade ajak sha g jalan2...dalam first week kat sane ktrg ade g kuar makan then pastu sha tertinggal kunci bilik so ktrg pun merayap la satu kluang tu...g kluang mall then kluang parade...sha ni nyusahkan..awal2 da wat perangai..cian roomate sha..ktrg duduk kat tangga sampai nk 2jam tggu kakak tu bg kunci pendua...dugaaan~~~~

bilik sha ni strategik kot...tingkat 3..ade beranda..so klu free ktrg akan tgk gelagat manusia dari tgkat atas..macm2 hal n kerenah..de yg gaduh2..ade org gila..org g bli barang2 kat kedai terus maju tu n kedai bawah bilik sha kedai lbh kurg mcm kedai rm2.. =) overol mmg seronok sgt kat cni...sha hargai kehidupan berdikari kat cni...thank you allah.......




No comments:

Post a Comment