Wednesday, 28 November 2012

PUTUS CINTA LAGI???HUHU

Termasuk hr ni da 2hr sha xmesj kmu...sha xtau camne nk luahkn perasaan sha..sha da cuba wat semua yg kamu ske..sha cuba jaga hati kmu...sha xkisah ngn perasaan sha..wlupun sha sakit but sha keep strong to make sure u happy..sha xtau sha ske kamu ke x tp yg pasti sha xnak kamu jauh dr sha Sbb sha syg kamu..

Kemarin sha berjaya xmesj kamu..sha berjaya mungkin da sibukkn diri that y xrasa sgt..tp sha mngaharap yg kMu akn mesj sha..masuk second day everythg pun ok but masa nk tido tu sha rasa sha rindu sgt kat kamu...sha panggil nama kamu dlm hati sha...saya rindu kat awak mohd ashraf... BUT I WILL LEAVE U...

Kte xpatut tggu org yg xsayang kte...bak kata pepatah sayangi lah org yg menyayangi kamu..kn..kn.kn...

Owhhhh..tension dgn sendri...knp la ske sgt kat mnat tu..laki ni mmg pandai ambik ati pompuan..layan romantik..but u oll saje je kn...u oll xske pun that girl but u layan die mcm kamu ske die..kamu tau x Sakit tau but woman camtu..mainkn 9erasaan die..woman de heart yg soft...mudah syg org...boyz plizz Jgn wat cmni..n sha rasa pasni woman we should Increases our strong rite...it dont mean we lonely when we alone..

3 comments:

  1. sabar ye...
    lebih baek memilih org yg mencintai kita :)

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete