Thursday, 15 September 2011

masuk belajar la weiii.....

salam...

ha...minggu ni sha da start class..isnin hr tu...mmg serabut+penat..
da thun 3 pun still lg salah2 clas...adoohaiii..
sampai pensyarah pun perli cri class lg ke...
since kat uni ni sha da agak senior mmg best jgk la...
de junior2 dtg tnye tempat mcm2...so sha pun dgn happy nye tlg jgk dorg menjelajah satu uthm tuk mencari class...

pemandangan dorg pda hri pertama start class mengimbau kembali time sha mule2 blaja dlu...
same jgk cm dorg...melilau2 cri class...
de junior ni siap pnggil sha sbg miss kot...mmg xblh blar...cos kwn sha tu die pnggil akak...tergelak la ktrg..maybe my frenz die nmpk tue kot...hahhahaha...tp sha pun da tua kot...

ermmmm...
yg sedih nyer xsangka lg 2thun sha akan tamatkn pengajian sha kat uthm ni...dgn student yg makin ramai ternyata uthm sdg membgun...bnyk lg prasarana yg xsiap but alhamdulillah libry yg terbaik terlahir kat universiti sha...jemput la mai tgk k... =D

best kot jd senior...but sem ni hard gler...de ke patut pensyarah tu suruh stand by minggu depan nk kuiz...aikkk...blum ape2 lg nk kuiz...die mengajar pun blom lg...da la da dpt 1 assignment...bru je msuk clas...parah btol...ni blh mendtgkn mrah...heheheheh...tp tu la dugaan sem ni..rasa xpuas hati plak tetiba sudden je subject jd hard nk kne bwk,,ni la bahana nyer jd senior.....camne la pointer nnt kn...

ok2...nk blik da cc ni...sampai cni la coretan harian ku...salam...hahahahaha... =D

3 comments: