Saturday, 29 October 2011

jom hilangkan bosan!

da masuk tahun ketiga study kat u ni mmg agak bosan ler...so bg menghilangkan kebosanan tu sye telah mengambil iktibar dr subject creative n innovative utk menceriakan saki baki hidup sye d dunia uthm ni...oleh itu langkah yg perlu diambil ialah jadikn diri anda bkn dri anda...try wat sesuatu yg bodo tahap gaban...nescaya hidup kte akan berperasaan tidaklah bosan n berjadual...

lumrah hidup kat u la kn berlambak bakal2 jodoh yg kite blh jumpe...mcm2 ade...so pe kte nk wat ngn bakal2 jodoh kte ni...pandang je ke...blh jugak pandag2 kn tp jgn pegang2 sudah...hehehehe...

so in my case,,,sha telah mencuba sesuatu yg baru...dalam kelas makmal goateknic sha de sorang abg ni tetiba je die sekelas ngn ktrg...perggghhhh,,,mmg best la dapat kawan bru coz muak da nk lyn bebudak clas..huhuuhuh...nk layan muka baru plak kn...abg ni muka melayu,,kulit coklat manis mataku memandang n nampak kematangan nya...huh...mmg sha ske la...die ni jgk jenis polite2 g2 so mmg sesuai kot ngn sha yg agak keganazsan ni coz slalu membunuh nyamuk...der~~~~

malangnya, abg ni segroup ngn my housemate,,sha xdapat nk group ngn die...nama die muhd abdullah...panggil abg mat...umo 26thn...sekelas ngn budak 21 n 22 yg xmatang lg....cian abg tu tp xpe la...sha ske...hahahahaahhaahahhahaha............skkkkeeeee~~~~~~

sha ckp la kat kawan sha yg sha ske kat abg tu,,,n masa deepavali tu kn sha surh kwn sha ajak abg ni kuar skali jln2 g shopng mol...abg tu said esok die confirmkn...esoknya pas bgun tido my frenz msj die then die kate die xdpt g coz de hal ngn kawan die kn....xpe la org da xsudi xkan nk paksa2...macm desperate plak kn...eheheheh.....

next class sha jadi segan gler nk g class coz segan la nk jumpe abg tu,,,die kn da reject nk kuar ngn sha...tp adalah sgt mengejutkn ble abg tu tnye kat kawan sha tu tentg sha.....wahhhhhh,,,,mmg berbunga2 hatiku...seperti musim bunga di africa...ooooyeeahhhhhh....hati ku bersorak... =p masa abg tu blik pun sha sempat la bg senyuman yg manis yang kuberikan kepadanyer...der~~~

masalhnye abg ni lain skit...most of us biasanye klu org mesej n mizcol kte kn kte akan balas kn tnye sape...tp abg ni lin btol...die wat bodo je...mmg xlayan nombor yg xdikenali lgsung...huuhuuuuu...bguslah kot...

so now hidup sha de berperasaan segan la utk berjumpe dengan abg ni xlah seirama jer feeling cda...

mungkin klu u oll bace u oll said...gedix gler kot minah ni,,,wat malu kaum pompuan jer...ermmmm...so  bg sha...sha just nk enjoy jer...sha pun xpernh nk g berborak ngn abg tu just klu terserempak just senyum...that ol....ermmmm salah ke klu girl yg ajak kuar...rasanye xsalah n maybe kurang sopan le kot...huhuhuhu...xpela,,,mungkin jodoh sha ngn abg ni kan sape tau... amin~~~

No comments:

Post a Comment