Thursday, 21 July 2011

keje partime 2

second keje partime i keje kat butik brg2 baby..keje cni bnyk terdedah dgn sosial life org...

first my boss tempt keje tu pengkid (pompuan yg bersifat kelakian) tp xkisah la cina lgpun..lgpun die sgt baik n sporting...

then i rapat ngn akak senior tempt keje tu..orgnye da brusia dlm 40an ttp mekap xpernh lekang dmuka..die da cerai kre nye janda la..da 2x kawin tp xde rezki rumh tgga die kekal..akak ni sempoi yg amat la...segala cite smue die share..ktrg slalu glak sakan same2..n akak ni de bf,,lelaki yg lbh muda dr die..23thn kot...

yg i nk kongsi adalah dorg punye life..bkn nk memburukkn...juz tuk renungan bersame..n spya kte membentuk jati dri yg kukuh dlm dri kte..jgn terpengaruh dgn dunia yg naif ni...zaman skrg da plik..yg haram pun jd halal..

ok..

seks tanpa sempadan :
bf akak ni tinggal sekali ngn akak ni n sorg anak laki die kat rumh flat akak ni...dorg xkawin lg..tp da tinggal same..one day akak ni pernh cite ngn akak sorg lagi akak tu yg die sronok wat seks ngn bf die smlm..i terdengar la...n i plik nape anak laki die yg sebaye i pun xkisah yg laki ni tinggal ngn dorg n jiran2 pun xkn xde yg tegur ke ape kn...dlm hati da fkir npe la kn dunia skrg cm ni,anak2 da xkisah jiran pun malaz nk ambik tau kot..i kesian jgk kat akak tu tp rasa nk tgur cm xlayak t de yg terasa hati plak kn...klu akak ni dpt gaji die xkn bgtau bf mude die cos t bf die mintk pinjm wet...now dorg da break..

kes  ni plak bout terlanjur b4 married :
akak sorg lg ni pun lebih kurg same jgk..bf die keje bwk lori...dorg tinggal serumah jgk..tp dorg msa tu mmg da nk kawin...skrg mmg da kawin la...akak ni pernh ckp kat i.."penatlah hari ni,,smlm kne pindah brg.."so i tnye la "pindah rumah ke bru ke kak"..die said xla..angkut brg kuar dr rumh bf die,,da nk kawin kn so t sedare dtg ckp pe plak...kre bersekedudukkn la dorg ni..tp alhamdulillah la kawin akhirnye..klu xkawin mmg sengal la...

uniseks :
akak ni partime bru msuk mcm i la tp i masuk dlu..da lme kenal akak ni mle la plik2..akak ni cite die de gf kat kg..mmg omg la..akak ni makeup cantik,,bdn chubby2 de gf..pastu die de ramai bf yg mane djadikn as banker die n then bg kat gf die kat kg skali..pling xblh blar akak yg i rapat tu bgtau yg akak partime ni ske i..i takut la jgk..xpernh2 pompuan ske i...mmg plik sgt2...tp i senyum je wat bodo...akak tu nasihat kn i hati2...de hr tu akak ni tunjuk kat i leher die merh2 cos gf die kiss...mmg wat lawak la...msa tu i owhhh kn je...

then de plak die tunjuk tulg ikan..die kate benda alah tu tangkal...klu die bg kat pompuan t pompuan tu msti teringat2 kat die..tangkal tu pakcik die yg g..i xcaye..so die suruh i try simpn..perggghh,,mmg i xnk la...bkn pe nk berwaspada...pastu setiap mlm jumaat die akn kemeyan kn seluruh bdn die,so die kne blik awal setiap jumaat...mmg parah akak ni..makin lme kenal mmg makin pelik...time keje kdg2 die slalu la pgg tgn i,,pgg pinggng,,i wat bodo je..tp ble die pgg tgn mmg rasa ya allah lepaskn lah tgn tu cept dlm hati jela..btw sik bik xde benda yg xelok jd kat i..syukur..

gay :
abg ni kdg2 je dtg tempt ktrg anta brg..die keje kat cawangan midvally xsilap...die nmpak cam lembut2 ckit la..akak2 ni bgtau yg die de bf..slalu wat projek..huhuhuhu...die ngn boss ktrg mmg xngam..akak tu said pengkid ngn gay mane blh ngam...tp xlame pastu abg ni kne buang keje,,depan ktrg abg tu blar coz my boss yg pecat die..mmg terkejut jgk la msa tu tgk adegan tu..siap my bos mrh2 jgn dtg cni lg...

the conclusion is...i rasa mcm dri je je yg normal keje kat c2 wlupun i xbaik sgt tp alhamdulillah i xmenyimpng jauh sgt dr landasan allah...so hope korg dapt la hayati cite ni..i kawn ngn dorg semue,,ktrg glak bersame mkn bersame...i bergaul baik dgn dorg..dr pe yg dorg cite i jdkn pengajaran tuk dri i..

sekian..wassalam..heheheheh

4 comments:

  1. hye shishi :)

    dikelilingi oleh pelbagai jenis manusia..susah kan? tapi at lis, awk tahu ckit2 life dorang camne..

    ReplyDelete
  2. barang2 baby ? sy suke sangat beby. so cute :) btw,thanks follow sy. n sy da follo u balik. have a nice day okey <3

    ReplyDelete
  3. wahh besh keje brg bebi.skrg nih mcm2 manusia boleh jmpe yunk,xkan heran dah sume2 tuh.cme kite kne lahh pndai bawak diri supaye x tjebak ;)

    ReplyDelete
  4. tau xpe..semue nampak normal but disebalik hidup mcm2 cite... semoga kte pandai membawa dri kte k..amin.. =)

    ReplyDelete