Thursday, 14 July 2011

sape berani makan udang lipan...

pernah dengar x pasal udang lipan..ok la i jwb sendri..mesti de yg pernah n de yg blum kn..cos sya pun bru tau pasal udang lipan ni semalam klu x sampai tue pun xtau...kwn sya ni yg duk kat tanjung karang bgtau yg mak die masak udang lipan hrni,,sedap sgt kate die la...so sya ingt same je la mcm udang biasa pe yg pliknye kn..die suruh sya search tenet cri pasal udang lipan ni...so sya ikut kn jela...
wowwww!!! omg!!!
ni ke udang lipan...takut jgk..plik pun de..pale die mcm anai2(pernh plak den tgk anai2),,bdn cam lipan,,,ekor mcm ketam punye badan....plik kn...huhuhuuhu...korg da pernah tgk ke...korg g search lg pic kat google tgk lg bnyk pasal udang ni...
tau tak my frenz ckp pe...budak bandar mane tau benda2 mcm ni...org2 kg yela,,perkara biasa bg org yg duk kat kg tp jd suatu yg luar biasa bg yg tinggal kat bandar ni kn..the point is sya xbrani nk mkn udang ni lgpun mmg xde jual pun kat kl ni,,,so sesiapa yg brani leh la cbe try mkn udang yg plik ni...udang kacukan agaknye...ariyos~~~

2 comments:

  1. cube try makan...
    sedap la...
    family sy sangat menggemarinya...
    bile balik umah nenek sy sekeluarga akan membawanya bila pak uda sy ad...
    try...best...

    ReplyDelete
  2. ehheee...xbrani la princess...xbiasa...sye xpernh jumpe udang tu...kat cni pun xde org yg jual rasanye...anywhere thz k...mybe oneday sya akn rasa jgkkn...sape tau...huuu

    ReplyDelete